Realizace pobočky OZP - Tusarova, Praha

16.02.2018

Redesign pobočky OBOROVÉ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNY v Tusarově ulici v Praze

Na začátku byl požadavek investora o celkovou změnu vzhledu poboček OZP. Ve spolupráci naší firmy s architektem vznikl originální koncept budoucího designu poboček OZP. 

V celém prostoru recepce a pobočky OZP byl původně nevzhledný kazetový strop, který bylo třeba oživit. Napínané stropy OPTIMUS byly díky svým vlastnostem ideálním řešením rekonstrukce.

Jelikož při realizaci napínaných stropů OPTIMUS nevzniká nechtěný odpad a nepořádek, nebylo nutné pobočku uzavírat a zachovala se její otevírací doba v běžném režimu. 

Nad původním kazetovým stropem byly veškeré technologie (vzduchotechnika, kabeláže, apod.), které bylo nutno zachovat a zároveň skrýt. Dle zadání projektu jsme provedli přemístění vzduchotechniky, natažení nové kabeláže, výrobu nového osvětlení a samotnou instalaci uvedeného osvětlení. Tyto technologie jsou skryty nad světlo propustným napínaným podhledem OPTIMUS, ze kterého vystupuje originální designové kruhové svítidlo, které je také vyrobeno ze světlo propustné napínané fólie. Díky speciální konstrukci společně s LED osvětlení jsme docílili atraktivního vzhledu, který zaujme na první i druhý pohled.